Masterclass i fysisk storytelling

Historier med bevægelse og visuel dynamik

OBS!! Vi arbejder på at tilbyde denne masterclass i slutningen af april, men afventer afklaring af hvad der kan lade sig gøre i forhold til forsamlingsforbud og restriktioner – og derfor er tilmelding endnu ikke åben. Hvis du er interesseret i at få direkte besked, når tilmelding åbner, så send en mail til dv@artisten.dk

Den kollektive kreation er omdrejningspunktet for denne masterclass, hvor deltagerne arbejder sammen om at skabe egne historier, virkeliggøre karakterer, scenografi og lydlandskab.

I udviklingen af ideer og historier arbejder vi med formater som bande-mimée og objektteater, og udforsker hvordan spændingskurver og storytelling kan styrkes visuelt, blandt andet med film-inspirerede fortællingsteknikker, såsom zoom, nærbilleder, slowmotion, time-lapse. m.m.

Workshoppen slutter med en præsentation af de forskellige historier, som grupperne har skabt.

Forudsætninger
Masterclassen er for alle som arbejder med fysisk scenekunst som dans, klovn, moderne cirkus, trylleri eller performance.

Workshoppen afholdes af to undervisere, medlemmer fra the Krumple, og vil foregå på engelsk med mulighed for delvis dansk.

Underviser  /  David Tholander & The Krumple (DK/FR)
Dato  /  ultimo april 2021

Tid  /  kl. 11 – 17
Sted  /  Dynamo Workspace i Odense
Deltagere  /  15
DAF Medlemspris  /  350 kr.
Ikke-medlemspris  /  700 kr. 


David Tholander er fysisk artist, performer og magiker og en del af det internationale teaterkompagni The Krumple. Kompagniet, der har base i Oslo og Paris, har en stærkt fysisk og visuel tilgang til scenekunsten, ofte for at formidle historier med en dyb tematik – krydret med komiske elementer. Alle artister i kompagniet er uddannede ved den anerkendte École Internationale du Théâtre Jacques Lecoq i Paris, og siden 2013 har de spillet sammen på teaterscener i Frankrig, Norge, Tyskland, England, Skotland, Georgien, Danmark og New York.

https://thekrumple.com/