Billetter

Du kan købe enten partoutbillet til hele festivalen eller endagsbillet til enten torsdag, fredag eller lørdag. Når du har købt billet vil du inden festivalen modtage et link, til at reservere plads til forestillingerne.

Det er desuden muligt at købe billet alene til forestillingen MAD IN FINLAND eller KICK ASS KABARET, samt til koncerterne.

Festival Pass | Adgang alle dage

Alle events, forestillinger, koncerter, talks, afslutningskabaret & fest

Som deltager på Circus Seminars kan du købe partoutbillet med rabat. Læs mere om hvordan og tilmeld dig seminaret her: dynamoworkspace.dk/festival/circus-seminars/

Dagsbilletter

Billetten giver adgang til alle events på enten onsdag, torsdag, fredag eller lørdag

MAD IN FINLAND

Det er muligt at købe billet alene til forestillingen MAD IN FINLAND, som spiller i det store cirkustelt.

KICK-ASS KABARET

Det er muligt at købe billet alene til KICK ASS KABARET, som spiller i det store cirkustelt.

KONCERTBILLETTER

Du kan opleve koncerterne med hhv. Astrid Engberg and the Sonic Love Force og El Universe enten med partout-billet, endagsbillet eller ved at købe billet alene til koncerten. ris: kr. 50 – Gratis adgang til koncerterne med årskort til Momentum Musik – husk at book billet.

CORONA OG AFLYSNING
I tilfælde af aflysning på grund af corona, kan du få din billet refunderet. Det gælder også hvis du bliver forhindret i at deltage på grund af smitte, lock down eller karantæne på grund af risiko for smitte. Kontakt DYNAMO i tilfælde af det bliver nødvendigt at få din billet refunderet af de grunde.