Billetter

Du kan købe enten partoutbillet til hele festivalen eller endagsbillet til enten torsdag, fredag eller lørdag. Har du købt billet før 2. august, har du modtaget et link til reservering af plads til de enkelte forestillinger. Pladsbillet er påkrævet til de indendørs forestillinger og koncerter og kan afhentes i billetboden på festivalpladsen.

BEMÆRK:
Torsdag 5. august: Ikke flere pladser til forestillingen OTUS.
Fredag 6. august: Ikke flere pladser til UN CIRQUE PLUS JUSTE, KISELDALEN og PARTY TRICKS WITH DAN LE MAN
Lørdag 7. august: Få pladser til UN CIRQUE PLUS JUSTE og KISELDALEN – Få billetter tilbage. Mulighed for stand-by pladser, der ofte kommer ind. KICK ASS KABARET udsolgt.

Det er desuden muligt at købe billet alene til forestillingen MAD IN FINLAND eller KICK ASS KABARET, samt til koncerterne.

Læs mere nederst på siden om hvad du skal gøre når du har købt billet og ankommer til festivalpladsen.

Festival Pass | Adgang alle dage

Alle events, forestillinger, koncerter, talks, afslutningskabaret & fest

Som deltager på Circus Seminars kan du købe partoutbillet med rabat. Læs mere om hvordan og tilmeld dig seminaret her: dynamoworkspace.dk/festival/circus-seminars/

Dagsbilletter

Billetten giver adgang til alle events på enten onsdag, torsdag, fredag eller lørdag

MAD IN FINLAND

Det er muligt at købe billet alene til forestillingen MAD IN FINLAND, som spiller i det store cirkustelt.

KICK-ASS KABARET

Det er muligt at købe billet alene til KICK ASS KABARET, som spiller i det store cirkustelt.

KONCERTBILLETTER

Du kan opleve koncerterne med hhv. Astrid Engberg and the Sonic Love Force og El Universe enten med partout-billet, endagsbillet eller ved at købe billet alene til koncerten. ris: kr. 50 – Gratis adgang til koncerterne med årskort til Momentum Musik – husk at book billet.

PLADSBILLETTER OG ÅBNINGSTIDER I BILLETBODEN
Når du ankommer til festivalpladsen skal du henvende i billetboden og vise din billet og corona-pas for at få dit festivalarmbånd. Her kan du også afhente reserverede pladsbilletter eller bestille plads til de forestillinger, du gerne vil se.

Der kræves ikke pladsbillet til den udendørs forestilling THE GOOD PLACE samt ÅBEN SCENE.

Hvis du mod forventning ligger inde med pladsbilletter, du ikke skal bruge alligevel, må du gerne returnere dem til billetboden så andre kan få glæde af pladserne. Pladsbilletter uddeles efter først-til-mølle og er gratis med gyldig festivalbillet.

Billetboden er åben i følgende tidsrum:

Onsdag 4. august: kl. 14.00-20.00
Torsdag 5. august: kl. 11.00-22.00
Fredag 6. august: kl. 13.00-23.00
Lørdag 7. august: kl. 11.00-23.00

CORONA OG AFLYSNING
I tilfælde af aflysning på grund af corona, kan du få din billet refunderet. Det gælder også hvis du bliver forhindret i at deltage på grund af smitte, lock down eller karantæne på grund af risiko for smitte. Kontakt DYNAMO i tilfælde af det bliver nødvendigt at få din billet refunderet af de grunde.