Cie HMG

3D

DYNAMO siger: røv hamrende arrogant, men alligevel så pisse charmerende fransk minimalisme!

Lige dér! – der hvor imponerende ​​koreograferet cirkus, triviel reallyd og ordløst teater møder hinanden, dér har 3D fundet en plads i solen til sig selv og sine medvirkende.

3D er en nycirkus-forestilling produceret til det åbne rum – ikke det med kig til skyerne og regnvejret i horisonten – nej, til det åbne cirkus-rum hvor akrobaten kan bevæge sig frit. For 3D handler om mulighederne i objektet og det kræver plads til fri bevægelse.

Objektet: En træplade, spændt op af en metalwire så den danner en halvcirkel der matcher akrobatens fysik 1:1. Et objekt der, som du skal se, har uendelige anvendelsesmuligheder.

3D er resultatet af artistens utallige timer i træningslokalet sammen med et objekt udtænkt af ham, formet af ham og nu mestret af ham. Når du ser 3D er du egentlig bare i øjeblikket – i al fald var det vores oplevelse da vi så forestillingen første gang. For der er så meget at gå på opdagelse i. Så meget der ikke lige var til at se på overfladen.

Inspireret af traditionelt gadeteater er forestillingen konstant i bevægelse og mindst lige så interessant at se på som den er at lytte til. Kun de absolut vigtigste pauser er bibeholdt, for tempoet skal for alt i verden forblive højt. 3D vipper på grænsen til det umulige. Underholdning og handling der påberåber sig vores opmærksomhed, når vi ellers bare havde påtaget os rollen som stille forbipasserende. Det er så svært at være ligeglad når det hele tiden er lige ved at gå galt, og sådan skal det være i gadeteater.

Men de her drenge optræder ikke kun ”for hatten”. Cie HMG er formidablé på fransk! – og alene af den grund skal du se forestillingen!


Om Cie HMG:
H.M .G. er initialerne på personen, der sammen med en håndfuld andre medlemmer grundlagde den berømte cirkusskole i Toulouse kaldet le Lido i 1980’erne.
Kompagniets arbejde afspejler den moderne cirkus-polymorfisme (langt flot ord for at cirkus kan være mange ting) i samme ånd som skolen le Lido gør.

Støttet af

Odense Kommune Statens Kunstfond