“Nycirkus på Nordisk Vand” får premiere d. 24. Maj!

DYNAMO Workspace co-producerer i samarbejde med det Svenske cirkus kompagni Spinning Circus Performance, forestillingen Nycirkus på Nordisk Vand til Havnekulturfestivalen på Odense Havn d. 24. Maj.

Nycirkus på Nordisk vand er et socialt cirkus eksperiment som finder sted i en nær og imaginær fremtid. Her har politik og samfund udviklet en ekstrem konservativ retning, uden plads til drømmere og artister. En gruppe cirkus artister (en bådfuld særlinge og klovne) nægter at tage del i den virkelighed! De sejler derfor rundt i internationalt farvand frie fra nationale begrænsninger. Her kan de udvikle deres kunst og deres eget lille samfund – men hvilket vanvid fører isolation på vandet med sig?

Selve forestillingen foregår på det gamle 18 meter lange træsejlskib Johanne, samt på kajen foran skibet. Her vil luftakrobater, jonglører og akrobater sammen med en-mands orkestret Jenny Nilsson, tage dig med ind i deres verden for en stund – en verden du ikke vil gå glip af!

Da det hele foregår på Havnekulturfestivalen er forestillingen naturligvis gratis, og nærmere tider vil blive offentliggjort inden længe.

Vi glæder os til at se jer!

 

Få vores nyhedsbrev

* skal udfyldes