Una Vita a Matita

Vi er så glade for at præsentere den prisvindende forestilling Una Vita a Matita (Et Blyantliv) af de to italienske artister Lorenzo Covello og Quinzio Quiescenti på DYNAMO Workspace i november.

Popcorn og trompeter spiller en sjælend hovedrolle i denne undersøgelse af den menneskelige natur. Med videnskabelig stringens udforskes glæden og kvalmen, lykken og den sorte tristhed. Forestillingen har noget på hjertet og får sit budskab igennem ved hjælp af den italienske humor og ikke mindst verdensklasseakrobatik.

De to italienske artister, har med forestillingen formået at skabe en tankevækkende fysisk komedie, som placerer noget så almindeligt som fødselsdagen i en dyster og bizar ramme. Her præsenterer de to artister publikum for de menneskelige forventninger, der knytter sig til de forskellige stadier i livet.

En anmelder skrev om forestillingen:

Forestillingen forbliver relevant hele vejen igennem og minder publikum om, hvad forventningen kan gøre ved os, når den forløses negativt som skuffelse eller positivt som glæde og begejstring

Projektet er støttet af Odense Kommune.

NB: Få dobbelt så meget DYNAMO og køb en samlet billet til både Una Vita A Matita og VERTIKAL som spiller fredag og lørdag klokken 20:00.

Una vita a Matita
Medvirkende: Quinzio Quiescenti and Lorenzo Covello
Lys: Petra Trombini
Produktion: Quintoequilibrio

Starter: 16.00

Dørene åbner: 15.30

Aldersgrænse: fra 10 år

Priser: 

  • Ung+studerende: 80 kr.
  • Voksen: 115 kr.

Bestil billet her

Eller køb billet til både Una Vita A Matita og VERTIKAL her.

Få vores nyhedsbrev

* skal udfyldes