TVÅ – En drømmende cirkusrejse

I efterårsferien vil DYNAMO åbne dørene op for børn og deres voksne! Oplev en drømmende cirkusrejse med forestillingen TVÅ, og slå jer løs i i cirkusrummet med vilde tricks i line, trapez, jonglering og akrobatik hvor alle har mulighed for at teste egen balance og styrke.

TVÅ er en intim cirkusforestilling for børn og voksne, hvor publikums egen fantasi får lov at lede vejen. I fysiske møder mellem parakrobaterne skabes drømmende tableauer der lader fantasien føre vej. Igennem akrobatiske billeder suges publikum ind i et stemningsfuldt billedunivers, der får det til at knitre i hjernens associationscenter. Det er poetisk, klogt og sjovt!

Forestillingen er inspireret af billedkunstneren, Lars Aggers, malerier og illustrationer af sine barndomsminder. Det er en fragmenteret fortælling nøjagtigt som måden vi husker barndommen på. For i barndomsmindet kan ting vi husker som kolossale pludselig føles som bittesmå, og en kort stund kan forvandles til en evighed.

Henrik og Louise har arbejdet sammen siden 2001, og deres intime interaktion og tætte kontakt med publikum er karakteristisk for deres forestillinger. De er oprindeligt uddannet på Statens Cirkusskole i Moskva og på Masterprogrammet Nya performativa praktiker på Dans- och Cirkushögskolan i Stokholm.


Medvirkende: Henrik Agger og Louise Bjurholmsplan Euler

Forestillingen spiller kl 13.00-13.40

Aldersgrænse: fra 4 år.

Priser:

  • Barn: 45 kr.
  • Voksen: 95 kr.

 

Bestil billet her

Få vores nyhedsbrev

* skal udfyldes