SLIPS INSIDE

⋆⋆⋆⋆⋆⋆
Sublimt klovne-artisteri

Henrik Lyding, Jyllandsposten

 

⋆⋆⋆⋆⋆⋆
Virtuost og udført med excellent timing

Vibeke Wern, Berlingske Tidende

 

SLIPS INSIDE er en slagkraftig, elegant, og velovervejet demonstration af talent, og når forestillinger river os godt og grundigt rundt i manegen; helt ned under sædet og op under teltdugen; så er det nycirkus.

De to belgiske artister, Xavier Bouvier og Benoît Devos, er nogle af de absolut bedste til at sende publikum ud på sådan en svingtur og i slutningen af oktober kan de opleves på DYNAMO Workspace med deres helt igennem sublime forestilling SLIPS INSIDE.

Tilsammen udgør de to artister det belgiske klovnekompagni OKIDOK, som igennem de sidste 25 år har forfinet et udtryk som er både absurd og sympatisk.

OKIDOK kan måske bedst beskrives som et poetisk og eventyrligt klovnehus hvor ingen nogensinde taber for alvor. Men det er et hus, hvor man straffes for hovmod der til gengæld skaber forbløffelse, panik og magiske øjeblikke hos publikum.

Den fysiske komedie SLIPS INSIDE kryber ind og sætter sig fast under huden. Med et minimum af virkemidler bringer forestillingen en æstetik i spil der efterlader en sjælden plads til det banale. SLIPS INSIDE er en forfriskende opvisning i den klodsede idiots dårskab.

SLIPS INSIDE vandt desuden tilbage i 2009 juryens pris på Milano Clown Festival

Køb billet her


Medvirkende: Xavier Bouvier og Benoît Devos

Starter kl 20.00

Dørene åbner kl 19.30

Priser:

  • Ung+studerende: 80 kr.
  • Voksen: 115 kr.

Få vores nyhedsbrev

* skal udfyldes