MYOPIC TIME af Sparrow Dance

Sparrow Dance kommer tilbage til DYNAMO! Hvis du er en af de uheldige, som ikke nåede at se dem til Circus Festivalen 2017, så har du heldet med dig. Oplev premieren på MYOPIC TIME den 19 januar 2019. Forestillingen vises også den 20. og 21. januar!

Sparrow Dance er vertikal dans med tværfaglige discipliner dannet af Esther Wrobel. Motivationen bag Sparrow Dance er at fremme og udforske vertikal dans og andre dansediscipliner for at udvikle den udøvende kunstform. Arkitektur bliver brugt aktivt til at påvirke bevægelsen og på den måde bliver vertikaldansen udviklet. Arbejdet skaber klare billeder, der tåler både tyngdekraften og menneskets opfattelse, samtidig med at de er lette at forstå og tilgængelige for publikum.

MYOPIC TIME er en kombination af tyngdekræft og vægt imellem danseren og transformerende objekter af forskellig vægt. Ønsket er at forvandle relationen mellem danseren og hendes tyngdekræft lidt efter lidt, ved brug af objekter af forskellig vægt. MYOPIC TIME er en kombination af dans og cirkus discipliner i vertikal bevægelse. Ønsket er at forvandle relationen imellem danseren og hendes tyngdekræft lidt efter lidt ved brug af objekter.

Målet er at give danseren en frihed i bevægelsen både vertikalt og horisontalt, samtidig med at der er begrænsninger af form for objekter.


Medvirkende: Esther Wrobel

Starter: 20.00 den 20/1 klokken 16.00

Dørene åbner: 30 minutter før

Aldersgrænse: fra 10 år

Priser: 

  • Barn
  • Ung+studerende: 80 kr.
  • Voksen: 115 kr.

Bestil din billet her