Koncert – Vesselil og Afenginn

Med anderledes og nye koncertformer skal publikum og musikere mødes på tværs af genrer. Dette ligger til grund for Via Artis Konsort‘s nye ‘kasket’ som koncertarrangør, BRO. En af deres fire planlagte koncerter bliver en dobbeltkoncert med Vesselil og Afenginn, og kommer til at foregå hos os  på DYNAMO, den 2. November kl. 20.

Første koncert på programmet er Vesselil en dansk strygetrio med kontemporær folkemusik på programmet. Besætningen udgøres af violin, bratsch og cello, og sangen har en central rolle i musikken. De tre unge musikere vægter det personlige udtryk højt og sætter et unikt præg på den nordiske folkemusiktradition. De har gravet i mulden af den nordiske sangskat, ført den frem til nutiden og flettet den sammen med egne kompositioner og improvisatoriske elementer.

Elisabeth Dichmann – violin, sang
Clara Tesch – violin, bratsch, sang
Maja Aarøe Freese – femstrenget cello, sang

Læs mere om Vesselil her: https://www.facebook.com/vesselil/

Anden del af programmet er Afenginn. ”Afenginn har siden de i 2002 kom frem som et frækt og uregerligt barn, udviklet sig til et af de mest fremtrædende, unikke og kompromisløse bands på den danske folk- og verdensmusikscene. De har modtaget et hav af priser og udmærkelser og turneret over det meste af kloden med deres originale og grænseløse musik

Med på scenen medbringer Afenginn et instrumentarium bestående af violin, mandolin, klarinet, trombone, marimba, piano, cello, bas, sang og to trommeslagere og skaber en musik der vokser ud fra et krydsfelt af klassiske klanguniverser, skramlede beats, skæve melodier, nordisk og østeuropæisk folketone blandet med subtile elektroniske virkemidler der bryder de akustiske lydlandskaber.

Læs mere om Afenginn: http://www.afenginn.dk/

Læs mere og like BRO

BRO koncerterne er støttet af Statens Kunstfond og Kulturkontakten Odense


Starter kl 20.00

Dørene åbner kl 19.30

Priser:

  • Barn/ung u. 16: 45 kr.
  • Ung+studerende: 80 kr.
  • Voksen: 115 kr.

Køb billet her

Få vores nyhedsbrev

* skal udfyldes