Håndstands workshop

Velkommen til håndstands workshop med Ida Langkilde
for både begyndere og øvede.

Ida vil arbejde med dig der aldrig rigtig er kommet i gang med at stå på hænder, eller som kæmper med at stå selv uden hjælp.
Du kommer til at stifte bekendtskab med håndstandens elementære teknikker, og du får redskaber, som gør, at du kommer til at kunne kontrollere din balance, og komme ind på din håndstandslinje. Vi vil arbejde med forskellige positioner og placeringer af bl.a. ben og hoved, så du har noget at lege med og udfordre dig selv med.

For de øvede som har leget med disciplinen før, og som gerne vil videre både med perfektion, kontrol og vil udvide repertoiret af både positioner og tricks.
Vi vil gå igennem de forskellige positioner af ben, hoved og arme og lege med nogle forskellige former for press-ups. Derudover vil du også blive introduceret for én arm håndstanden.

Efter workshoppen har du fået materiale så du selv kan sammensætte interessante ting i din egen træning og træne videre på et højere og mere kontrolleret niveau.

Pris: 250 kr, betales via mobilepay 32345 til eller via. billetlink.
Tilmelding senest torsdag den 8. februar til idalangkilde@hotmail.com 
Fortæl gerne om du er begynder eller øvet.

Om underviseren Ida:
Jeg er 24 år og studerer på AMoC, Danmarks videregående uddannelse i ny-cirkus, med speciale i håndstand.
Jeg har, siden jeg var lille lavet vejrmøller og stået på hænder, men i 2014 fandt jeg ud af, at der var teknik bag håndstanden, og at denne disciplin er meget mere kompleks end bare at balancere på hænderne. Jeg har herefter intenst tilbragt tusindvis af timer på mine hænder, for håndstand kræver øvelse om og om igen! Det er også en disciplin, som øger kropsbevidstheden og styrker både koordination, smidighed og fysikken i hele kroppen.
Min måde at undervise i håndstand på bygger på teknik og analyse ift. Kroppens biomekanik. Det vil sige, at jeg tager udgangspunkt i den enkelte krop og kobler teorien på derefter

Få vores nyhedsbrev

* skal udfyldes