Fix & Trix på DYNAMO

Kalder alle trapezsvingende cirkus-bavianer og snotnæsede trøstespisere!

FIX & TRIX ER PÅ VEJ!

Vi vil ikke finde os i, at godt lejetøj kan gå i stykker, så i år inviterer vi sammen med reparationsheltene fra Repair Café, Odense alle børn til Fix & Trix. Reparationsheltene har deres mobile værksted med, så vi skal fikse, klippe, flippe, male og mixe hele dagen på DYNAMO den 9. december, hvor du også kan lære seje tricks af fede cirkusartister.

Fix & Trix er en sprængfarlig og bæredygtig cirkuscocktail til børn med krudt i røven, og dem der bedst kan lide at sidde på den, hvor det er okay at svinge sig i loftet og tabe porcelænet, så længe man selv er med til at reparere det hele igen bagefter.

Dagen starter med den inspirerende forestilling Tvärslöjd, som handler om at bruge gamle ting på nye, spændende måder, og resten af dagen må man blandt andet kaste med tallerkener, når vi sammen med Repair Café, Odense, åbner op for mosaikværksted, reparations-cafe, bogbinderi, cirkusleg og meget mere.

DU skal da være med, når vi fylder huset ud med de her super fede værksteder, så hele familien kan få hjemmelavede gaver under træet i år!

Vi får også besøg af veganerheltene fra Café Kosmos der vil sælge bønnebaseret abemad til alle sultne festbavianer, så madpakken kan du roligt glemme derhjemme.

Fix & Trix er en del af Jul på Byens Ø og er støttet af Odense Kommune og Statens Kunstfond.

 


Om forestillingen Tvärslöjd

I en smuk og minimal ramme bygger det svenske Kompani Giraff levende skulpturer af både hverdagsting og deres kroppe. I et elegant bevægelsessprog skaber de to artister magiske installationer og billeder. Forestillingen viser hvordan noget som fra start af ser grynet og forkert ud, pludseligt finder sin plads og indgår i et smukt samspil med de omgivende elementer.

Forestillingen henvender sig på grund af den visuelle form til alle uanset alder og sprogkundskaber. Dog anbefales den til børn fra 3 år og op.


Dørene åbner: 11.30

Tvärslöjd: 12.00

Cirkusleg & Workshops: 13-17

Pris: Børn 60 kr., Ledsagende voksne 80 kr.


Bestil billet her

Få vores nyhedsbrev

* skal udfyldes