FASTELARM

Nu er stilheden forbi! Vi har brug for larm – og meget af det – så søndag d. 3. marts går det løs!

DYNAMO inviterer til en dag med en spændende og larmende nycirkusforestilling, larmende musik, samt udklædte børn – og meget gerne udklædte voksne – som alle kommer for at have en fest. Men skal Fastelavn nødvendigvis være prinsessekjoler og Marvel figurer, hvis dét man helst vil klædes ud som er noget der slet ikke findes i forvejen?

Da Fastelarm tager udgangspunkt i Fastelavn, vil der naturligvis blive slået Katten af Tønder, men denne gang på DYNAMO’s helt egen facon! Kan man live kommentere på at der bliver slået Katten af Tønden? Vi har af dyrevelfærdsmæssige årsager nedlagt forbud mod levende dyr i tønden, men kan en tønde indeholde andre og mere interessante ting end en kat?

Sidst men ikke mindst bliver der selvfølgelig kronet en Abe og AbeindeKonge og Dronning, Dronning og Prinsesse, Monster og DrageKonge og Prins, Dronning og Prinsgemal, Konge og Konge, Prins og Prins, Dronning og Dronning – eller hvilken opstilling det nu måtte ende ud med – og de vil blive fejret på en meget anderledes måde end de er vant til – men en måde som vi dog holder for os selv lidt endnu – ligesom at selve nycirkusforestillingen også først annonceres med navn på et senere tidspunkt.

Kom og få en Fastelarms-oplevelse ud over det sædvanlige, som helt sikkert ikke vil gå i glemmebogen lige foreløbig! Vi glæder os til at se jer!

Dørene åbner: kl. 11.30

Arrangementets start: kl. 12.00

Varighed: Ca. 3 timer

Pris: Børn 60 kr., Ledsagende voksne 80 kr.

Køb jeres billetter her!

Få vores nyhedsbrev

* skal udfyldes