Dynamo Circus Festival

Dynamo Cirkus Festival går i luften for anden gang den 10 & 11 august 2018!!!

Som en oase af store oplevelser mellem forladte siloer og bleg beton på Odense Havn præsenterer DYNAMO Workspace en lille og intens festival for det nysgerrige, pissehamrende dygtige, humoristiske, rørende og fanden i voldske nycirkus!
Over 2 dage under åben himmel og hos Dynamo Workspace vil du sammen med artister fra hele verden opleve internationalt nycirkus…både det der er for børn og det der først foregår når mørket er faldet på…

Festivalspladsen byder på workshops for alle aldre, mad, hamrende godt vejr og ”bar to the bone”. Indenfor finder du vores post-apokalyptiske punk-tivoli, og et kæmpe ”Late Night Kabaret” spark lige i festkuglerne, med lokale helte, nationale, internationale artister og lækker live musik.

Følg med på facebook når vi over det næste stykke tid releaser programmet for DYNAMO 18. Vi ser uendeligt meget frem til at åbne dørene og himlen for jer!

Billetter til festivalen købes på Ticketmaster, (billet link kommer snart) eller i døren.
Det er muligt at købe billet til en enkelt forestilling eller købe Partout armbånd, både til en enkelt dag eller begge dage. Du kan købe Early circus bird billetter indtil den 1 juli.

Festivalen er støtte af:
Odense kommune, Region Syddanmarks kulturpulje, Spar Nord Fonden & Funch Fonden.

Få vores nyhedsbrev

* skal udfyldes