DANCE ALL YEAR LONG – Cecilie Kjær

DANCE ALL YEAR LONG er et nyt projekt fra LOCATION X – Her introduceres Odense for 24 forskellige projekter og professionelle moderne dans artister. Fra juli 2018 til juli 2019 vil de få Odense til at danse.

Cecilie Kjær er en af de 24 professionelle dansere, som vil vise sin forestilling på DYNAMO d. 4. januar 2019.

Cecilie er en dansk danser og producent. I sæsonen 2018/2019 går hun ind i sit fjerde år på hendes bachelor i dans på ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten i Arnheim, Holland. Cecilies rejse i bevægelse startede hun som gymnast, hvor hun fandt ud af hvordan dans udfoldede utallige muligheder for bevægelse og udtryk. Hun blev uddannet i 2012 fra Det Kongelige Teater Ballet skolen i Odense, hvilket motiverede hende til at stræbe efter drømmen om at være professionel danser.

Som en producent, har Cecilie haft mange samarbejder, og i forbindelse med DANCE ALL YEAR LONG har hun besluttet at invitere to af hendes danse kollegaer: Malika Berney og Fleur Roks.

De tre dansere har sammen skabt kollektivet C’est ma fleur. De har for nyligt skabt stykket Iskyiss som er koreograferet til tre mandlige dansere. Nu er de nysgerrige for at prøve noget af materialet derfra, med deres egne kroppe og dermed genbehandle deres tidligere stykke.

Få vores nyhedsbrev

* skal udfyldes