EFTERÅRSFERIE: DYNAMO FOR BØRN

 

I EFTERÅRSFERIEN præsenterer vi den første ud af tre børnedage. Her bliver der budt på nycirkus i verdensklasse, både fra tilskuerrækkerne såvel som på madrasserne og i manegen.

I efterårsferien kan man opleve nycirkusforestillingen TVÅ og være med til workshops og leg, hvor man kan udleve drømmen om at være cirkusartist. Derudover vil der være plads til at man kan boltre sig og lære vilde tricks.

TVÅ er en intim forestilling af parakrobaterne Henrik og Louise. De to artister skaber poetiske, kloge og ikke mindst sjove tableauer, som suger publikum ind i det forførende univers. Med andre ord, er det fantasien som leder vejen i forestillingen og ikke mindst hele dagen. Parakrobaterne blev inspireret af billedkunstneren, Lars Aggers, malerier og illustrationer af egne barndomsminder. TVÅ er en fragmenteret fortælling af barndommen, som vi husker den, hvor ting vi husker som kolossale pludselige føles som bittesmå.

CIRKUSDRØMMEN kan man få udlevet på DYNAMO. Efter forestillingen vil der være tid til workshop og leg til de modige og dumdristige. Der vil være professionelle cirkusartister, som instruerer i trapez, line, parakrobatik og jonglering. Der er plads til at alle børn finder noget som de er gode til, uanset fysik, temperament og mod.


PROGRAMET FOR DAGENE

Den 17 og 18 oktober i efterårsferien.

Dørene åbner kl 12.30.

Forestillingen er fra kl 13.00 – 13.40.

Workshops og leg fra kl 13.40 – 16.00.

Køb billet

Få vores nyhedsbrev

* skal udfyldes