Program

THURSDAY *pre-launch

Saloranta & de Vylder // The Cloud Jump – a Lecture

– et foredrag er et dybt dykke ind i den kreative proces, foredrag om skiftende perspektiver og en surrealistisk historie om en gruppe mennesker, der tilbragte 2,5 år på at gøre en umulig drøm om at ændre skæbnen til virkelighed.


FRIDAY

 

Soon Company // Gregarious

– med udgangspunkt i deres eget venskab og partnerskab har de to artister skabt en nycirkus-perle sprængfuld af charme, energi og sprudlende humor.

Brunette Bros. // The Greatest & 2nd Smallest Circus …

– Brunette Bros. har gennem 11 år udviklet humoristisk teater og scenerum som bygger på selve forestillingens disintergration. Kompaniet har undersøgt de tidslommer og rum som opstår når teaterstykket falder fra hinanden.

Tanter // VIXEN

– hvad er en stærk kvinde og hvornår knækker hun? Med stærke kvinder, passion og menneskelige katastrofer undersøger VIXEN samfundets indflydelse på kvinderollen.


SATURDAY

 

Amir & Hemda // ZOOG

–  det smukke og det grimme af ethvert forhold, glæde i de gode øjeblikke men også de vanskeligheder og konflikter der findes i det.

Señor StetS // Cuerdo

– en mand slæber en kuffert ind. Ud af den tager han 1 times forestilling, med få elementer. Et reb at danse med. Et andet der opfører sig som en slange

Svalbard Company // Svalbard Cabaret Night

– en site specific kabaret skabt til DYNAMO Circus Festival 2019, med verdensklasse artisterier og live-musik.

Få vores nyhedsbrev

* skal udfyldes