Program

Fredag den 10 august

kl 15.00
Festivalen åbner.

kl 16.00
Compagnie Mauvais Coton med Culboto (FR)
En mand forsøger at holde en hektisk rytme, der konstant udforder ham.
“Culbuto” leger med grænserne for, hvad vi er i stand til. En pæl flytter ham fra højre til venstre og fra top til bund og svinger meget tæt forbi jorden. Der er kun én sandhed: alt er i bevægelse hele tiden.

Kl: 18.30
LAZUZ Company med “Lazuz” (F./Il/SE)
Lazuz (“at bevæge sig” på hebraisk) er et dynamisk møde mellem en akrobat og en jonglør. De danser frem og tilbage mellem samarbejde og konflikt, hvor hver forsøger at “flytte” den anden og skubbe ham ud af sin komfort zone. Det er legende, undersøgende og vildt morsomt.

Kl 21.00
Svalbard Company med “All Genius All Idiot” (SE/UK/ES m.fl)
viser det absurde ved livet igennem ekstrem surrealistisk og quirky cirkusartisteri, her fremhæver de den menneskelige adfærd – når den er aller mest dyrisk.

Lørdag den 11 august

Kl 14.00
Race Horse Company med “Around” (FI)
En skør cirkus forestilling for børn og deres voksne om livet i et lille cirkus, deres gensidige relationer og om at overvinde vanskelighederne med at samarbejde. Her kan du opleve en banan der spiller el-guitar ,kæmpesæbebobler og break-dance i sammen manege.

Kl 18.30
Kaaos Kaamos med “Babel Glöm” (FI/FR/B m.fl)
udforsker rummet imellem “at være dig selv” og “være sammen”.
Seks bomstærke karakterer i en søgen efter et fælles sprog; Kroppen. Et fælles ritual; maden. Et fælles symbol, magnesium. De forsøger at i fællesskab blive bedre til at “nå himlen”.

Kl 21.00
Late Night Caberet med Pinki Rings som husorkester. Her kan du møde alverdens artister og lokale helte i samspil med et brag af et orkster. Efterfuldt af et crazy punk-tivoli party med shooting gallery, photo-booth og camping bar og meget mere…

Udover de planlagte forestillinger vil der være workshops for alle aldre og niveauer begge dage. Tidsplan for disse bliver lagt ud her.

 

 

Få vores nyhedsbrev

* skal udfyldes