DYNAMO FOR BØRN OG VOKSNE

 

DYNAMO holder hele tre børnearrangementer, som falder i efterårsferien, i December 2018 og i forbindelse med fastelavn 2019. Der vil være gæsteforestillinger, workshops og leg som vil være tilpasset til hvert tema.

I efterårsferen vil vi lægge vægt på venskab og sammenhold, derfor har vi sørget for paraktrobaterne med forestillingen “TVÅ“, efterfølgende kan man slå sig løs i workshops hvor man kan lære vilde tricks i line, trapez, jonglering og par-akrobatik. Det er poetisk, klogt og sjovt! 

Til December præsenterer vi temaet bæredygtighed, her vil der være workshops hvor børnene selv skal lave julegaver af genbrugsmaterialer, der vil være mulighed for at reparere og giver nyt liv til gammelt legetøj. Det svenske kompagni Giraff præsenterer deres forestilling ”Tvärslöjd”, her bringer de hverdagsting i bevægelse og bygger skulpturer med deres kroppe.

Til fastelavn handler det om at være en anden, derfor er temaet roller og stereotyper. Her vil der være workshops hvor man kan afprøve kræfter og balance i form af akrobatik, jonglering og trapez. Vi har endnu ikke udvalgt den helt rigtige forestilling til dette arrangement, men vi lover at det bliver godt.

Følg med når der kommer flere nyheder om hvert arrangement, både på vores hjemmeside og Facebook side.

Få vores nyhedsbrev

* skal udfyldes