Skoletilbud på DYNAMO

 

Vi får fra den 23. til den 28. september besøg af den Københavnske gruppe Work in Progress CPH. Gruppen inviterer odenseanske 9.- og 10. klasser samt ungdomsuddannelser ind til en forestilling om seksualiserede overgreb efterfulgt af en workshop om grænsesætning og samtykke.

”Blottet er en fortælling om voldtægt. Fra ofrets perspektiv formidles oplevelsen og dens mange konsekvenser igennem et kropsligt, poetisk og visuelt univers. Det er en historie om at miste sig selv, men alligevel finde vejen tilbage til livet, kroppen og kærligheden. En anderledes overlevelsesberetning der balancerer mellem sorg, kamp og de små sejre.”

Målet med forestillingen og den efterfølgende Workshop er at skabe en større forståelse for den meget komplekse position man efterlades i som offer. Det er vigtigt at nedbryde tabuerne og i stedet skabe dialog om og forståelse for, hvad grænseoverskridende adfærd gør ved et menneske.

Fremadrettet vil dette initiativ forhåbentlig ruste de unge til bedre at forstå og støtte venner som udsættes for overgreb. I bedste fald vil de unge, som deltager i indsatsen, blive ambassadører, der skaber ringe i vandet for en kulturbærende ændring af uønsket seksualiserende adfærd blandt unge.

Tilbuddet er gratis for de deltagende skoler og skulle du være interesseret i at høre mere om tilbuddet eller ønsker i at booke forestillingen til Jeres skoleklasse kan i kontakte Work in Progress CPH på workinprogresscph@gmail.com eller på telefon 28905460 / 25128009

Produceret af Work in Progress // Skuespillere: Iris Thomsen, Maria Aarup-Sørensen, Ditte Maria le-Fevre // Tekst & Iscenesættelse: Iben H. Philipsen // Lys Esben Stenhouwer // Lydkunstner: Maiken Vibe Bauer // Fotograf: Pritia Taskinen // Grafiker: Anne Mousten //

 

 

Få vores nyhedsbrev

* skal udfyldes